Huizen verkocht aan Vandaaguwhuisverkopen.nl

De snelste manier om uw woning te verkopen

U wordt al wat ouder en u heeft een interessante woning die u graag snel en met zekerheid wilt verkopen? U bent op zoek naar een huurhuis of naar een kleiner huis. Maar het is nog niet altijd even makkelijk om een huis snel te verkopen. Door de huizencrisis bestaat een kans dat u een tijd lang met twee huizen zit die u moet onderhouden en betalen. Gaat dat wel? Is dat wel op te brengen? En waar gaat u met uw overtollige huisraad naar toe? Vragen waar u mogelijk tot nu toe het antwoord niet op wist. Vandaaguwhuisverkopen.nl heeft de oplossing.

U kunt duizenden euro’s courtage en kosten besparen door uw woning direct te verkopen aan of via Vandaaguwhuisverkopen.nl. Wanneer u uw huis in de verkoop plaats bij een makelaar dan bent u nog niet zeker van de verkoop. Bij ons heeft u die zekerheid wel. Makelaars berekenen u een vast percentage van de verkoopprijs, verkoop aan ons kost u helemaal niets. Vandaaguwhuisverkopen.nl koopt namelijk zelf! Wilt u meer weten? Vraag een gratis informatiegesprek aan of doe direct online een aanvraag.

Een track record waarop u kunt vertrouwen. Sinds we gestart zijn in 2002, hebben we iets nieuws uitgevonden in de vastgoedsector. Vandaaguwhuisverkopen.nl geeft huiseigenaren, zoals u de mogelijkheid om hun huis direct te verkopen. In de beginjaren werkte we nog samen met diverse makelaarskantoren die onze (verkoop)belangen behartigde. Vandaag de dag houden we het gehele aankoop- en verkooptraject in eigen beheer en zijn actief in heel Nederland waarbij het accent ligt op de zuidelijke provincies van het land. Onze ervaring en ons vermogen geeft Vandaaguwhuisverkopen.nl de financiële kracht om de belofte van aankoop van uw woning binnen 24 uur waar te maken.