Verkoop uw huis vandaag

UW HUIS IN LIMBURG VERKOPEN, GRATIS

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod

Hoe werkt het

1. AANVRAAGFORMULIER
Vul de gegevens van de te verkopen woning in op
het aanvraagformulier.

Doe direct online een aanvraag!

2. ONZE BEOORDELING
Wij beoordelen en overwegen of uw woning in aanmerking komt voor directe aankoop door ons.

3. GRATIS VOORSTEL
Binnen 24 uur weten we of wij uw woning willen kopen. Als wij na bezichtiging nog interesse hebben ontvangt u van ons een definitief bod op uw huis. 

Contactgegevens

Vandaaguwhuisverkopen.nl
Merendreef 2
5553 CD Valkenswaard

Bereikbaarheid
7 dagen per week van 09.00 tot 22.00 uur.

Mobiel 06-55560705
Telefoon 040-2441706
E-mail info@vandaaguwhuisverkopen.nl

KVK 17122894

GRATIS BOD OP UW HUIS IN LIMBURG

Gratis en vrijblijvend weten wat wij voor je huis geven? Vraag een gratis bod aan!

Waarom vandaag uw huis in Limburg verkopen?

Vandaaguwhuisverkopen.nl is gespecialiseerd in het direct (op)kopen van woningen in Limburg. Uw huis in Limburg verkopen? U kunt aan ons rechtstreeks uw huis verkopen, zonder taxatie- of makelaarskosten. Zo bespaart u duizenden Euro’s aan courtage. Voor u een zorg minder, u kunt zich richten op de volgende stap in uw leven!

Vul nu ons contactformulier in, bij interesse ontvangt u van Vandaaguwhuisverkopen.nl binnen 24 uur een bod op uw woning! Alle afspraken worden notarieel vastgelegd en u bepaalt wanneer de overdracht is bij de notaris. Kortom, dé snelste manier om uw huis in Limburg te verkopen!

Ma t/m Zo 09.00 tot 22.00 uur

Maak kennis met Vandaaguwhuisverkopen.nl

Sinds jaren zijn wij gespecialiseerd in het direct kopen van woningen. Vandaaguwhuisverkopen.nl biedt klanten een unieke oplossing bij het verkopen van hun huis. Hoe wij dit doen? Heel simpel, wij kopen zelf!

Een professionele makelaar met verstand van vastgoed en gevoel voor mensen. Namelijk een persoonlijke makelaardij waar u als klant voorop staat. Dat zijn dus in het kort de belangrijkste kenmerken van Vandaaguwhuisverkopen.nl, hét makelaarskantoor dat zelf uw huis koopt!

Kortom, nodig ons uit voor een vrijblijvende bezichtiging en ervaar hoe prettig het is om uw huis direct en zonder zorgen te verkopen.

Review

“Wij hadden onze ouderlijke woning verhuurd aan studenten. Mijn zussen gingen er regelmatig poetsen. Maar op een gegeven moment waren we het gezeur van de huurders meer dan zat. Wij kwamen in contact met Leon, de makelaar van Vandaaguwhuisverkopen.nl. We ontvingen een goed bod en waren het snel over de prijs eens. Correcte afwikkeling en zeer tevreden met de opbrengst.”

Fam. van Dam

Verkoper Ampèrestraat Eindhoven

Wij bellen u graag terug!

💰 Het beste bod
💶 Geen bijkomende kosten
🤝 Notariële afwikkeling
🚚 Wij ruimen de inboedel op
😉 Geen verkoopstress
🕢 Flexibele oplevering 

Review

“Er moest nog het een en ander aan de woning gedaan worden. Daar hadden wij op dat moment geen zin in. Contact opgenomen met VandaagUwHuisVerkopen.nl en dezelfde dag was de verkoop rond. Fijne ervaring en beslist aan te raden!”

Fam. Swaans

Verkoper Bijsterveldenlaan Tilburg

Wie is de makelaar in Limburg die zelf uw huis koopt?

Het antwoord is snel je huis verkopen aan Vandaaguwhuisverkopen.nl! Want je kunt jouw huis direct verkopen, gratis en binnen 24 uur! “makelaar Limburg” en “woning verkopen” zijn niet voor niets termen waar we hoog mee in de zoekresultaten willen staan. Wil je ook direct zekerheid? Maak dan snel een afspraak met Vandaaguwhuisverkopen.nl voor een vrijblijvende kennismaking. Afhankelijk van onze makelaar en de tijd, kun je misschien vandaag nog je huis in Limburg verkopen! Huizen kopen is onze specialiteit en dat maken we waar. Indien wij interesse hebben in je woning kan je huis dus binnen 24 uur verkocht zijn. Zonder makelaarskosten, en dus zonder stress en onzekerheid.

Samengevat willen wij je woning graag zien, want alleen dan kan onze makelaar de woning onderwerpen aan een inspectie. Deze inspectie is geheel gratis, ofwel vrijblijvend én duurt slechts een uur. Gebaseerd op de uitkomsten van de inspectie doen we je een vrijblijvend bod. Doen wij altijd een bod? Neen, indien wij geen interesse hebben ontvang je geen bod. Vervolgens kun je jouw huis direct verkopen als ons bod je bevalt.

Huis in Limburg verkopen aan vandaaguwhuisverkopen.nl

huis in Limburg verkopenWe kunnen het niet vaak genoeg herhalen, maar Vandaaguwhuisverkopen.nl is dé snelste manier om je huis te verkopen. Dat kunnen we niet alleen zeggen, we hebben er ook bewijs voor. Bij interesse van onze kant heb je binnen 24 uur al een bod op je huis. Maar hoe zit het dan met het inschakelen van een gewone makelaar? Die kun je natuurlijk ook inschakelen maar houdt dan rekening met het betalen van 1 tot 2 procent van de koopsom voor kosten aan makelaarscourtage. Bij een woning van 120.000 euro is dat al gauw 2.000 tot 2.500 euro van de verkoopprijs. Het percentage van de courtage staat niet vast. Want er zijn grote onderlinge verschillen tussen de percentages die makelaars hanteren. Tel daarbij ook op de extra kosten die makelaars in rekening brengen voor onder andere het plaatsen van advertenties op internet en andere reclamekosten zoals open huis dagen niet vergeten. 

Ervaar hoe prettig een snelle verkoop van je huis voelt.

Bovendien kan een makelaar in Limburg eigen belangen die, wanneer de verleiding groot is, boven jouw belangen kunnen prevaleren, met alle gevolgen van dien. Zo kan het gebeuren dat de aandacht voor uw woning in Limburg op een laag pitje komt te staan, omdat hij of zij de voorkeur geeft aan verkoop van huizen met een hogere opbrengst.

Kortom, uw huis in Limburg verkopen? Vul gerust ons online formulier in. Want wij helpen je graag verder en bij interesse ontvang je snel een reactie. Intussen maken wij een afspraak voor een gratis taxatie en een vrijblijvend bod. Als je akkoord gaat dan kun je jouw huis aan ons verkopen. Immers je huis definitief en betrouwbaar verkopen doe je bij Vandaaguwhuisverkopen.nl, omdat wij dé makelaar zijn die zelf koopt. 

Ma t/m Zo 09.00 tot 22.00 uur