Verkoop uw huis vandaag

UW HUIS IN TILBURG VERKOPEN

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod

Hoe werkt het

1. AANVRAAGFORMULIER
Vul de gegevens van de te verkopen woning in op
het aanvraagformulier.

Doe direct online een aanvraag!

2. ONZE BEOORDELING
Wij beoordelen en overwegen of uw woning in aanmerking komt voor directe aankoop door ons.

3. GRATIS VOORSTEL
Binnen 24 uur weten we of wij uw woning willen kopen. Als wij na bezichtiging nog interesse hebben ontvangt u van ons een definitief bod op uw huis. 

Contactgegevens

Vandaaguwhuisverkopen.nl
Merendreef 2
5553 CD Valkenswaard

Bereikbaarheid
7 dagen per week van 09.00 tot 22.00 uur.

Mobiel 06-55560705
Telefoon 040-2441706
E-mail info@vandaaguwhuisverkopen.nl

KVK 17122894

GRATIS BOD OP UW HUIS IN TILBURG

Gratis en vrijblijvend weten wat wij voor je huis geven? Vraag een gratis bod aan!

Waarom vandaag uw huis in Tilburg verkopen?

Ten eerste is Vandaaguwhuisverkopen.nl gespecialiseerd in het direct (op)kopen van woningen in Tilburg. Ook uw huis in Tilburg verkopen? U kunt aan ons immers rechtstreeks uw huis verkopen, zonder taxatie- of makelaarskosten. Want alleen zo bespaart u duizenden Euro’s aan courtage. Voor u dus een zorg minder. En ten tweede, U kunt zich richten op de volgende stap in uw leven!
huis verkopen in Tilburg


Waarom en hoe contact opnemen? Vul nu eerst ons contactformulier in, want bij interesse ontvangt u van Vandaaguwhuisverkopen.nl binnen 24 uur een bod op uw woning! Alle afspraken worden notarieel vastgelegd en u bepaalt immers wanneer de overdracht is bij de notaris. Kortom, dé snelste manier om uw huis in Tilburg snel en zonder zorgen te verkopen!

Maak kennis met Vandaaguwhuisverkopen.nl

Want sinds jaren zijn wij gespecialiseerd in het direct (op)kopen van woningen. Vandaaguwhuisverkopen.nl biedt klanten bovendien een unieke oplossing bij het verkopen van hun huis. Hoe wij dit doen? Heel simpel, door middel van het zelf aankopen van woningen!

Een professionele makelaar met verstand van vastgoed en gevoel voor mensen. Namelijk een persoonlijke makelaardij waar u als klant voorop staat. Dat zijn dus in het kort de belangrijkste kenmerken van Vandaaguwhuisverkopen.nl, hét makelaarskantoor dat dus zelf uw huis koopt!

Kortom, nodig ons uit voor een vrijblijvende bezichtiging en ervaar hoe prettig het is om uw huis direct en zonder zorgen te verkopen.

Review

“Wij hadden onze ouderlijke woning verhuurd aan studenten. Mijn zussen gingen er regelmatig poetsen. Maar op een gegeven moment waren we het gezeur van de huurders meer dan zat. Wij kwamen in contact met Leon, de makelaar van Vandaaguwhuisverkopen.nl. We ontvingen een goed bod en waren het snel over de prijs eens. Kortom, een correcte afwikkeling en zeer tevreden met de opbrengst.”

Fam. van Dam

Verkoper Ampèrestraat Eindhoven

Wij bellen u graag terug!

💰 Het beste bod
💶 Geen bijkomende kosten
🤝 Notariële afwikkeling
🚚 Wij ruimen de inboedel op
😉 Geen verkoopstress
🕢 Flexibele oplevering 

Review

“Er moest dus nog het een en ander aan de woning gedaan worden. Daartoe hadden wij op dat moment geen zin in. Contact opgenomen met VandaagUwHuisVerkopen.nl en dezelfde dag was de verkoop dus rond. Fijne ervaring en beslist aan te raden!”

Fam. Swaans

Verkoper Bijsterveldenlaan Tilburg

Wie is de makelaar in Tilburg die zelf uw huis koopt?

Het antwoord is snel je huis verkopen aan Vandaaguwhuisverkopen.nl! Want je kunt jouw huis direct verkopen, gratis en binnen 24 uur! “makelaar Tilburg” en “huis verkopen” zijn niet voor niets termen waar we hoog mee in de zoekresultaten willen staan. Want afhankelijk van onze makelaar en de tijd, kun je zoals gezegd wellicht vandaag nog je huis in Tilburg verkopen! Indien wij interesse hebben in je woning kan je huis dus binnen 24 uur verkocht zijn. Zonder kosten en dus zonder stress.

Samengevat willen wij je woning graag zien, want alleen dan kan onze makelaar de woning onderwerpen aan een inspectie. Doen wij altijd een bod? Neen, indien wij geen interesse hebben ontvang je geen bod. Vervolgens en alleen als wij interesse hebben kun je dus jouw huis direct verkopen als ons bod je bevalt.

Huis in Tilburg verkopen aan vandaaguwhuisverkopen.nl

huis in Tilburg verkopenWe kunnen het niet vaak genoeg herhalen, maar VandaagUwHuisVerkopen.nl is dus dé snelste manier om je huis te verkopen. Want bij interesse van onze kant heb je binnen 24 uur al een bod op je huis. Maar hoe zit het dan met het inschakelen van een gewone makelaar? Die kun je natuurlijk ook inschakelen maar houdt dan rekening met het betalen van 1 tot 2 procent van de koopsom voor kosten aan makelaarscourtage. Bij een woning van 250.000 euro is dat dus al gauw 2.500 tot 5.000 euro van de verkoopprijs. Maar het percentage van de courtage staat niet vast. Want er zijn grote onderlinge verschillen tussen de percentages die makelaars hanteren. Tel daarbij op de extra kosten die makelaars in rekening brengen voor onder andere het plaatsen van advertenties op internet en andere reclamekosten zoals open huis dagen niettemin te vergeten. 

Ervaar hoe prettig een snelle verkoop van je huis voelt.

Huis in Tilburg verkopenBovendien kan een makelaar in Tilburg eigen belangen die, wanneer de verleiding groot is, boven jouw belangen kunnen prevaleren, met alle gevolgen van dien. Zo kan het gebeuren dat de aandacht voor uw woning op een laag pitje komt te staan, omdat hij of zij de voorkeur geeft aan verkoop van huizen met een hogere opbrengst.

Kortom, wilt u ook uw huis in Tilburg op een veilige manier verkopen, vul dan gerust ons online formulier in. Wij helpen je graag verder en bij interesse ontvang je snel een reactie. Intussen maken wij een afspraak voor een gratis taxatie en een vrijblijvend bod. Ga je akkoord dan kun je dus jouw huis aan ons verkopen. Ten slotte, je huis definitief en betrouwbaar verkopen doe je bij VandaagUwHuisVerkopen, omdat wij dé makelaar zijn die zelf koopt. 

Ma t/m Zo 09.00 tot 22.00 uur